Ledig stilling

Salgskonsulent strøm B2C

Jobb sammen med Norges råeste salgsbyrå, vi søker ny selger til å fremme en av markedets beste strømavtale B2C. GENERØS provisjon!

Om jobben

Vi søker selgere til vårt salgsteam i Oslo. Erfaring fra salg ønskes, men er ikke påkrevd da god opplæring og oppfølging vil bli gitt.
 
Arbeidstid er kl 16-21 man-fre (det er også mulighet å jobbe lørdager).
Om du er student er dette en perfekt arbeidstid for deg. Mange av våre selgere studerer ved siden av, og da det er viktig for oss at du får godt utnytte av studiene, vil vi sammen med deg tilrettelegge arbeidsukene så du skal få best mulig tid til studie, samtidig som du vil tjene gode penger ved siden av. 
 
Vi selger strøm for en av Norges ledende aktør i markedet, med meget konkurransedyktige priser og avtaler. Grunnet gode salgstall med høy kvalitet er Salgskompaniet AS det eneste salgsbyrået som representerer vår oppdragsgiver ute i felt.
Du vil jobbe med teamet ute i felt, der vi besøker våre potensielle kunder dør til dør. Som feltselger vil du oppleve et høyt tempo, et fantastisk arbeidsmiljø og møte mange nye mennesker.
 
Dørselgerne er hjertet av kundeopplevelsen. Vi forstår at strøm kan virke komplisert for kunden i en jungel av aktører, og kundene vi møter er utrolig takknemlige for at vi på en enkel måte viser hva de faktisk betaler for deres avtale idag, og hva de vil betale som kunde hos oss. Det å kunne sammenligne strømavtale sammen med kunden er en av de største styrkene du som selger har når du møter kunden ute i felt.
 
Avtalen vi selger er unik for våre selgere i felt, og er uten bindingstid. Noe som gjør det lett for kunden å ta en beslutning på om de vil betale mindre for strømmen sin, og ikke minst kan du som selger kan stå stolt bak produktet.
 
Provisjonen selgerne våre har er generøs, og er blant den beste i bransjen. Gjennomsnittslønnen en selger har hos oss er over kr. 450,- i timen.
 
Lønn
Provisjon
Søknadsfrist
01 Mars 2020
Arbeidssted
Oslo/Viken

Jobb med Salgskompaniet

Salgskompaniet AS vokser og trenger flere salgsrepresentanter innen direktesalg. Vi tilbyr arbeidstid på dagtid og på kveldstid. Kveldstid arbeid passer perfekt for deg som er student. Vi har flere ledige stillinger som selger.

Om du har egenskapene vi er på utkikk etter, vil du jobbe i et arbeidsmiljø med hyggelige, dyktige kollegaer, gode provisjoner og bonusordninger med en solid plattform for å utvikle ditt talent.

søknad

Salgskompaniet AS

Salgskompaniet AS tilbyr tjenester innenfor nysalg og salgsrådgivning til B2C og B2B. Vår kjernevirksomhet er å bistå bedrifter med eksternt salg, salgsrådgivning og innovasjon for å styrke sin salgsaktivitet.

Kristoffer R. Normann
Adresse
Telefonnummer
Epostadresse
Rull til toppen